Boyalık Örfi Çetinkaya Ortaokulu

Belgegeçer :
WEB http://boyalikorficetinkayaortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Boyalık Mahallesi Hacısalimağa Cad. No4 Arnavutköy İstanbul
VİZYON : Boyalık Örfi Çetinkaya Ortakulu’nu Okul Paydaşlarımızla birlikte el ele vererek akademik bilgi ve sosyal etkinlik konusunda çevrede örnek teşkil eden bir ilköğretim okulu yapmaktır.
MİSYON : Kültürlü, çağdaş, demokratik, ahlaklı, vatanına, milletine, yasadığı topluma yararlı,daha çalışkan, başarılı, çevresini eğitecek, ülke kalkınmasına katkıda bulunacak, “ben değil biz” diyebilen öğrenciler yetiştireceğiz.
BAŞARILAR : 2010-2011 SBS Okul Ortalamasında İlçe İkincisi
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane :
Kütüphane :
Hazırlık Sınıfı :
Konferans Salonu :
Spor Salonu :
Öğretim Şekli : TEKLİ ÖĞRETİM - Boyalık Örfi Çetinkaya İlkokulu ile aynı binayı paylaşmaktadır.
Kantin:
Yemekhane :
Revir :
Bahçe :
Saatler : 08:50 - 15:10
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : DOĞALGAZ
Pansiyon :
Lojman : Okul bahçesi içerisinde tek katlı 49 metrekare soba ile ısıtılan 1 adet lojmana sahiptir. Sayısı:1
Servis :
Ulaşım : Okulumuza Arnavutköy merkezden ve Çatalca ilçemizden gelen minibüslerle ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Boyalık köyü içerisinde yer alan sakin bir köy okuludur. 3. Havaalanı güzergahına yakındır. Arnavutköy , Hadımköy ve Çatalca´ya yakın bir konumdadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İstanbul iline 35 ve Arnavutköy ilçesine 18 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :
Diğer Hususlar :